Duurzaam en veilig uw CV installatie geplaatst en onderhouden

CV installaties
CV-installaties voor alle soorten bouw

Hardeman Installaties is ATAG select dealer en installeert uw CV-installaties daarom altijd veilig en betrouwbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste gas- en waterinstallatie voor uw situatie en adviseren u graag in energiezuinige oplossingen. De installaties installeren wij voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten.

 

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht: onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Single en cascade opstellingen van CV-installaties

Wij installeren en onderhouden ook single- en cascade systeem opstellingen. U kunt dus bij ons terecht voor de installatie van zowel enkele CV-ketels of een reeks parallel geschakelde ketels.

Ervaren met meerdere merken

Als ATAG select dealer bieden wij ook de combinatie van een CV-installatie met zonnepanelen en zonneboiler aan. Door een CV-ketel op een zonneboiler aan te sluiten, verbruikt een CV-ketel minder energie om water te verwarmen. Hiermee kan op jaarbasis een aanzienlijk bedrag bespaard worden.

 

Naast ATAG zijn we ook een betrouwbare partner voor Remeha en Nefit CV-installaties.

Warm water dankzij ventilatielucht

Met een energiezuinige CV-ketel in combinatie met zonnepanelen bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Maar door de ketel te combineren met de warmtepomp kan eenvoudig nog meer bespaard worden op de maandelijkse energierekening.

 

Deze zogenaamde ‘ventilatielucht/water warmtepomp’ haalt energie uit ventilatielucht. Deze energie wordt gebruikt voor de verwarming van uw tapwater.