Duurzaam en veilig uw CV installatie geplaatst en onderhouden

CV installaties
CV-installaties voor alle soorten bouw

Hardeman Installaties is ATAG select dealer en installeert uw CV-installaties daarom altijd veilig en betrouwbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste gas- en waterinstallatie voor uw situatie en adviseren u graag in energiezuinige oplossingen. De installaties installeren wij voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten.

 

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht: onze servicedienst staat 24 uur per dag voor u klaar.

Single en cascade opstellingen van CV-installaties

Wij installeren en onderhouden ook single- en cascade systeem opstellingen. U kunt dus bij ons terecht voor de installatie van zowel enkele CV-ketels of een reeks parallel geschakelde ketels.

Ervaren met meerdere merken

Als ATAG select dealer bieden wij ook de combinatie van een CV-installatie met zonnepanelen en zonneboiler aan. Door een CV-ketel op een zonneboiler aan te sluiten, verbruikt een CV-ketel minder energie om water te verwarmen. Hiermee kan op jaarbasis een aanzienlijk bedrag bespaard worden.

 

Naast ATAG zijn we ook een betrouwbare partner voor Remeha en Nefit CV-installaties.

Warm water dankzij ventilatielucht

Met een energiezuinige CV-ketel in combinatie met zonnepanelen bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. Maar door de ketel te combineren met de warmtepomp kan eenvoudig nog meer bespaard worden op de maandelijkse energierekening.

 

Deze zogenaamde ‘ventilatielucht/water warmtepomp’ haalt energie uit ventilatielucht. Deze energie wordt gebruikt voor de verwarming van uw tapwater.

Let op!

Vanwege familie omstandigheden zijn wij vrijdag 12 oktober gesloten. Vanaf zaterdag 13 oktober heten wij u weer van harte welkom.