Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Installaties

Hardeman Keukens
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

CV Onderhoud

Vakkundig onderhoud van uw CV installatie

Onderhoud van uw CV installatie

Installatiebedrijf Hardeman plaatst uw CV installatie niet alleen, maar biedt u ook een onderhoudsabonnement aan. Elk jaar komen wij één keer bij u langs om een controle en onderhoudsbeurt uit te voeren. En mochten er storingen zijn dan kunt u gebruik maken van de 24-uurs servicedienst. Wij verhelpen dan uw storing zo snel mogelijk. 

Door jaarlijks uw ketel te controleren, voorkomt u de kans op storingen in het stookseizoen en blijft u recht hebben op de garantieregeling van de fabrikant van de CV installatie.

Kiezen voor ATAG is kiezen voor betrouwbaarheid

Wanneer u kiest voor een ATAG CV ketel, kiest u niet alleen voor de zuinigste ketel met de beste kwaliteit. Ook kiest u voor een betrouwbare oplossing. Daarom krijgt u 15 jaar ComfortGarantie op het hart van de CV ketel (de RVS warmtewisselaar) en 5 jaar garantie op onderdelen. Gaat uw voorkeur uit naar 10 of 15 jaar garantie op de onderdelen, dan kunt u bij ons een verlengde garantie afsluiten.

Energiebesparen door een duurzame CV installatie

Naast onderhoud en service, voorzien wij u ook graag van advies. Wilt u bijvoorbeeld uw stookkosten verlagen? Dan zijn er meerdere opties, waaronder een slimme thermostaat. Maar denk ook aan advies over een CV ketel in combinatie met een warmtepomp of zonneboiler. Wij denken graag met u mee! Laat het ons weten tijdens het jaarlijkse onderhoud of neem contact met ons op.