Overslaan en naar de inhoud gaan

Hardeman Installaties

Hardeman Installaties
0318 - 513 703
Plesmanstraat 54
3905 KZ Veenendaal

Op zoek naar een nieuwe keuken?
Ga dan naar hardemankeukens.nl

Dak- en zinkwerken

Dakwerkzaamheden met kennis en expertise

Dakwerken renoveren, vervangen of verbeteren

Wilt u uw dak laten renoveren, vervangen of verbeteren? Dan bieden wij de kennis en expertise voor advies en uitvoer van diverse dakwerkzaamheden. Tot onze werkzaamheden behoort bijvoorbeeld het dichten van platte daken en het verbeteren van dakbedekking van woningen, schuren en kantoorgebouwen. 

Bijvoorbeeld het aanleggen van kunststof- of bitumen dakbedekking (dakleer) op een bedrijfshal. Daarnaast leveren wij daksingels, variërend in uitvoering van o.a. bitumineus, lood, zink en koper.

Uw regenwater vlot afgevoerd

Daarnaast bieden wij diverse oplossingen voor hemelwaterafvoer. Zo kunt u verdroging, verzakking en overloop door hemelwater voorkomen door een goede afloop te installeren. Maar denk bij onze diensten ook aan het repareren of vervangen van zinken goten, het vervangen van afvoerbuizen, beugels etc. Ook wanneer er sprake is van daklekkage bij bijvoorbeeld uw uitbouw of bungalow, kunt u bij ons terecht. 

Een mooi dakterras dankzij terras- of keramiektegels

Ten slotte behoort het leggen van daktegels tot onze dakwerkzaamheden. Wij brengen zowel terrastegels als keramiektegels op daken aan voor een mooi uitziend terras.